Edustus törmäsi Bambersin puolustukseen

31.8.2016

Kauden toiseksi viimeinen peli päättyi kirvelevään 1-0 (1-0) tappioon Bambersia vastaan keskiviikkona Velodromilla. Bambers käytti tehokkaasti nopean vastahyökkäyksensä ottelun 18. minuutilla ja iski ottelun ainoan maalin. Oma joukkueemme ei valitettavasti onnistunut nyt maalinteossa.

Joukkueen peli parani pelin edetessä ja toisella puoliajalla peliä rakennettiin jatkuvasti hyvällä syöttöpelillä helsinkiläisten päätyyn, mutta liian u…sein hyökkäykset päättyivät Bambersin kokeneiden keskuspuolustajien mailoihin juuri ennen ratkaisevia maalintekotilanteita. Paikkojakin kuitenkin saatiin luotua. Parhaimmat paikat tulivat Ari Materolle, mutta tällä kertaa ei onnistunut. Aivan lopussa Bambersin maalivahti vielä torjui hienosti Jari Lehtosen kovan lyönnin lyhyestä kulmasta.

Nuoriso esiintyi jälleen vahvasti. Mikael Hämäläinen liikkui laajalla säteellä keskikentän keskustassa ja rakensi peliä Mats Tillmanin kanssa. 17-vuotiaan Mikaelin kehitys kesän aikana on ollut huimaa. Pykälää nuoremmat Daniel Sula ja Hardeep Khaira olivat myös pirteitä ja kehitystä tapahtunut mukavasti myös heillä.

Kauden päätösottelu pelataan tulevana sunnuntaina 4.9. klo 18 kun sarjan ykköstilan jo varmistanut lahtelainen BMT saapuu Velodromille.