JUNIORIJOUKKUEIDEN SARJAKIERROS SUNNUNTAINA

27.8.2017

U12-, U14- ja U16- joukkueet olivat sunnuntaina tulessa Turussa ja Porissa.

U12- joukkue pelasi Turussa ja saldona oli tappio ja voitto Turussa. Ensimmäisessä ottelussa joukkue kärsiv niukan 1-0 tappion kotijoukkue Kilpparia vastaan. Toisessa sitten otettiin upea 4-2 voitto Humppilasta. Joukkueen sarjapelit kesäkaudella päättyivät tähän. Sarjasijoitus oli kolmas. Sarjan tilastot löytyy Hockeyliiton tulospalvelusta:

https://hockey.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hockey2017&sarja=U12

 

Myös U14-joukkue pelasi sunnuntaina Turussa ja saldona oli voitto Kilpparista todellisessa trilleriottelussa maalein 5-4. Mukana pelissä myös pienempi kaarti ja kaikki onnistuivat erinomaisesti ! Maalissa Laurilla hienoja torjuntoja ! Joukkueen viimeinen sarjapeli pelataan la 9.9. Velodromilla ja vastassa on silloin sarjan voiton ja varmistanut Seinäjoki United. Vantaa on sarjassa toisena ja voitolla varmistaisi kakkossijan.

https://hockey.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hockey2017&sarja=U12

 

U16 -joukkue puolestaan matkasi sunnuntaina Poriin, missä ohjelmassa oli kaksi ottelua ja sarjan päätöskierros. Ensimmäisessä ottelussa joukkue venyi hienon taistelun jälkeen 6-5 voittoon Humppilasta. Hardeep Khaira iski 4 maalia, Otto Kurkela 2. Elmeri Rihtilä oli syöttäjänä kolmessa osumassa. Toisessa ottelussa joukkue sai kylmää kyytiä. Päivän ensimmäisen ottelun hieno voitto Humppilasta oli vienyt mehut joukkueelta ja HT-85 purjehti selvään 10-0 voittoon.

Hämeenlinnalaiset pelasivat hienoa peliä, missä pallo ja pelaajat liikkuivat vikkelästi ja puolustus oli betonista. Siitä otetaan mekin mallia tulevaan.

Joukkueen pelit päättyivät tältä kaudelta tähän. Tilastot

https://hockey.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=hockey2017&sarja=U16