DIVARISSA KATKERA TAPPIO WARRIORSILLE !

8.6.2017

I divisioona jatkui keskiviikkona Velodromilla sarjan kärkijoukkue Warriors HC:ta vastaan. Warriors aloitti ottelun terävästi ja sai pelattua palloa Vantaan päätyyn, mutta varsinaiset maalipaikat estettiin tehokkaalla puolustamisella. Pikkuhiljaa ote siirtyi Vantaalle ja maalitilanteita saatiin luotua Warriors - maalille. Joukkueen helmasynti - maalinteon tehottomuus - loisti kuitenkin jälleen läsnäolollaan ja Warriorsin maalissa myös Christian Gibson onnistui torjunnoissaan. Puoliajalle mentiinkin 0-0 numeroissa.

Toisen puoliajan alkuun Warriors tuli todella terävästi ja iski johto-osuman heti ensimmäisestä hyökkäyksestään. Tästä joukkue heräsi ja peli alkoi pyöriä jälleen Warriors - päässä. Viimeistely ei kuitenkaan edelleenkään onnistunut ja Warriors iski muutamia kertoja terävästi ja onnistui 43. minuutilla toistamiseen Noel Caverneliksen toimesta maalinteossa.

Vimmatusta lopun painostuksesta huolimatta joukkueemme ei maalinteossa edelleenkään onnistunut ja näin ottelu päättyi Warriorsin 2-0 (0-0) voittoon. Tilastot ja sarjataulukko Hockeyliiton tulospalvelusta hockey.torneopal.fi.